massage/ bewust-wording

Je vraagt je misschien af, welke massage past nou bij mij? 
Want wat is nou een integrale en wat is nou een holistische massage?
De verschillen en overeenkomsten zijn: 

De integrale massage technieken zijn bij zowel de de holistische massage als de integrale massage de basis. Bij de integrale massage gaat het vooral om het hier en nu. Echt in jouw lichaam zakken en contact maken met jezelf. 

In de holistische massage worden heden, verleden én toekomst aangeraakt. Het uiteindelijke doel is om de vier de lichamen van het holistische model (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) met elkaar in balans te brengen, waardoor er rust ontstaat. Tijdens deze massage is er meer coaching en begeleiding. Wil je van blokkades of klachten af of er op zijn minst anders naar kijken, dan is een holistische massage wat voor jou.

Behoefte aan persoonlijk advies? Ik neem daar graag de tijd voor. Aarzel dus vooral niet en app, bel of mail mij gerust even. 

1. holistische
massage (therapie)

Met je hoofd kun je veel snappen, maar ook je lichaam is een waardevolle ingang naar meer zelfkennis. Deze integrale massagereeks met holistisch visie en begeleidende coaching brengt je op een hele directe manier in contact met je lijf én gevoel. Je ruimt als het ware oude ervaringen op. Daarna is er weer ruimte voor wat goed en fijn is voor jou. Je leert jezelf door deze therapeutische vorm van massage echt beter kennen en komt door bewustwording meer in je kracht.

Een aantal voorbeelden van waar we mee aan de slag kunnen: spanningsklachten, moeite met grenzen aangeven, weinig zelfvertrouwen, piekeren, onrust, aanhoudende rugklachten etc.

De eerste sessie is altijd een introductiesessie en hiervan zal minimaal de helft van de tijd een massage omvatten.
Mijn advies is om na de introductie voor minimaal 2-5 inzichtgevende sessies te kiezen. Dan kan het helende proces echt op gang komen en kan er veel moois ontstaan. 

Je investering (betalen gaat met een Tikkie).

per sessie: 90 min €80 ,-
(per 1 juni 2022)

 

2. Integrale
massage 

Samen een dampende kop thee drinken en inchecken bij elkaar, dat is de eerste stap.
Daarna stemmen we af of je tegen dingen aanloopt en of je klachten wilt inbrengen.
Aan het einde van de sessie is er ruimte om terug te kijken op de massage. Uitwisselen wat ons opviel kan dan fijn zijn, maar niets hoeft.

De integrale massage omvat verschillende massagetechnieken. We zoeken eerst ontspanning en rust op. Daarnaast komen er ook meer dynamische technieken aan de orde. Door pulsende bewegingen kan er meer energie en zelfherstellend vermogen loskomen. Als er spanningsplekken de aandacht vragen zoeken we, altijd in afstemming, de diepte meer op. De bindweefsel lagen worden daardoor aangesproken en kunnen herstellen. Tot slot krijgen de energetische lagen ook een plek in de massage. Soms komen spontane emoties los, maar heel diep wegzakken in het grotere geheel kan net zo goed. Met een weldadige en alles omvattende, afronding tot gevol. 

 Lees hier meer over integrale massage.

Je investering (betalen gaat met een Tikkie).

per sessie: 60 min €70,-
(per 1 september 2022)

Nieuws-gierig?

Neem dan laagdrempelig per mail/app/telefoon contact met mij op. 

Ontspanningsmassage Arnhem
Massage praktijk Arnhem
Ontspanning massage Arnhem
{

De sessies hebben een mooi proces in mij op gang gebracht. Mijn lichaam als inzichtgevende spiegel. Zodra we “knopen” doorwerkt en doorvoelt hadden op tafel, kon ik eindelijk weer eens helemaal ontspannen. 

Debbie

voel je welkom

info@praktijkhuiswaarts.nl
Arnhem- Zuid|Klaverlaan 1A
Arnhem-Noord|Velperweg 95
tel: 06-42713868