massages

Bij Praktijk Huiswaarts zijn twee vormen van integrale massage mogelijk die corresponderen met de lagen waarin we werken: ontspannend en verlichtend (1), diepgaand en herstellend (2). 

1. Ontspannings-
massage: de basis 

Losse sessie |  strippenkaart 

Deze uitgebalanceerde ontspannende massage helpt te ontkrampen van binnenuit. Verschillende technieken worden geïntegreerd zoals pulsen, stretchen, zachte bindweefseldruk en energetische massage. Je komt steeds meer tot rust en er ontstaat ruimte. De eerste 10-15 minuten bespreken we (met een kop thee) waar jouw wensen en behoeften liggen tijdens de massage, daarna gaan we van start op tafel. 

Je investering (betalen gaat met een Tikkie).

sessies los 75 min.
€60,-
 
5 sessies/strippenkaart*
*vooraf aangeschaft
75 min. 
20 euro korting p.kaart

Integrale massage:  bewustwording

Losse sessies |strippenkaart

Met je hoofd kun je veel leren, maar ook in je lichaam is een waardevolle ingang naar meer zelfkennis. Deze integrale massagereeks met holistisch visie en begeleidende coaching brengt je op een hele directe manier in contact met je lijf en én gevoel. Je ruimt als het ware oude ervaringen op. Daarna is er weer ruimte voor wat goed en fijn is voor jou. Je leert jezelf door deze therapeutische vorm van massage echt beter kennen en komt door bewustwording meer in je kracht.

Een aantal voorbeelden van waar we mee aan de slag kunnen: spanningsklachten, moeite met grenzen aangeven, weinig zelfvertrouwen, piekeren, onrust, aanhoudende rugklachten etc.

De eerste sessie is altijd een introductiesessie en hiervan zal minimaal de helft van de tijd een massage omvatten.
Mijn advies is om na de introductie voor minimaal 3-5 inzichtgevende sessies te kiezen. Dan kan het helende proces echt op gang komen en kan er veel moois ontstaan. Lees hier meer over integrale massage.

Je investering (betalen gaat met een Tikkie).

Sessies los 90 min
€70,-
5 sessies/strippenkaart*
*vooraf aangeschaft
90 min
€20,- korting p. kaart

WELKE MASSAGE PAST BIJ JOU?

Wil je overleggen welke behandeling het beste bij jou past? Neem dan laagdrempelig per mail/app/telefoon contact met mij op. 

{

De sessies hebben een mooi proces in mij op gang gebracht. Mijn lichaam als inzichtgevende spiegel. Zodra we “knopen” doorwerkt en doorvoelt hadden op tafel, kon ik eindelijk weer eens helemaal ontspannen. 

Debbie

Leuk je te ontmoeten!

Voel je vrij om laagdrempelig even te bellen/app'n/mailen

 

info@praktijkhuiswaarts.nl
Arnhem- Zuid|Klaverlaan 1A
Arnhem-Noord|Velperweg 95
06-42713868

Contact houden?

 
Meld je hier aan voor mijn e-mails.
Ontvang inspirerende, steunende en leuke praktijkhuiswaarts gerelateerde berichten.
Maximaals 6 keer per jaar, geen spam!

We houden contact, tot snel!

Chat openen