massages

Bij Praktijk Huiswaarts zijn drie vormen van massage mogelijk die corresponderen met de lagen waarin we werken: ontspannend en verlichtend (1), diepgaand en herstellend (2 en 3).

Wil je weten welke behandeling het beste bij jou past? Meld je dan hier aan voor een kennismaking (30 min) waar je direct al wat aan kan hebben. Dit verplicht je verder tot niets en er zijn ook geen kosten aan verbonden. 

1. Ontspannings-
massage: de basis 

Losse sessies | meerdere sessies 

Deze uitgebalanceerde ontspannende massage helpt te ontkrampen van binnenuit. Verschillende technieken worden geïntegreerd zoals pulsen, stretchen, zachte bindweefseldruk en energetische massage. Je komt tot rust en er ontstaat ruimte.

Je investering 

introductie sessie 1 uur €60,- 
vervolg sessie los 1 uur  €65,- 
3-5 sessies  3-5 x 1 uur  €60,- per sessie 

 2. Integrale massage: klachtgericht werken 

Losse sessies / meerdere sessies 

Tijdens deze sessies staat een klacht of vraag staat centraal. Na een ontspanningsfase gaan we op onderzoek uit in diepere (bindweefsel) lagen. Wat ik vaak terug krijg van cliënten is dat de klachtplek eindelijk echt geraakt wordt. Deze massage heeft een dynamisch karakter en wordt als stevig en bevestigend ervaren. We werken met ademhaling en/of focus. Als je het fijn vindt om thuis met wat kleine oefeningen bezig te gaan, dan geef ik die mee.

Je investering
 

introductie sessie 1 uur €60,-
vervolg sessie los 1 uur €65,- 
3-5 sessies 3-5 x 1 uur €60,- per sessie

3. Holistische massage:  bewustwordingsonderzoek

Introductiesessie en daarna een reeks van sessies 

Met je hoofd kun je veel leren, maar ook in je lichaam is een waardevolle ingang naar meer zelfkennis. Deze massagereeks met holistisch visie en begeleidende coaching brengt je op een hele directe manier in contact met je lijf en én gevoel. Je ruimt als het ware oude ervaringen op. Daarna is er weer ruimte voor wat goed en fijn is voor jou. Je leert jezelf door deze therapeutische vorm van massage echt beter kennen en komt door bewustwording meer in je kracht.

Een aantal voorbeelden van waar we mee aan de slag kunnen: spanningsklachten, grenzen, zelfvertrouwen, piekeren, onrust, aanhoudende rugklachten etc. 

Je investering

introductie sessie 1 uur & 15 min €70,-
vervolg sessie los 1 uur & 15 min. €75,- 
3-5 sessies  3-5 x 1 uur & 15 min. €70,- per sessie
{

  De sessies hebben een mooi proces in mij op gang gebracht. Mijn lichaam als inzichtgevende spiegel. Zodra we “knopen” doorwerkt en doorvoelt hadden op tafel, kon ik eindelijk weer eens helemaal ontspannen. 

Debbie

Leuk je te ontmoeten!

laten we kennis maken en kijken of het klikt tussen ons.
Je mag laagdrempelig altijd even (beeld) bellen of app'n.

 

Renee Bonger -  0642713868 -  info@praktijkhuiswaarts.nl

Contact houden?

 
Meld je hier aan voor mijn e-mails.
Ontvang inspirerende, steunende en leuke praktijkhuiswaarts gerelateerde berichten.
Maximaals 6 keer per jaar, geen spam!

We houden contact, tot snel!

Chat openen