Holistische massage

 

jouw lichaam als uitgangspunt voor herstel, persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Met je hoofd kun je veel snappen, maar ook je lichaam is een waardevolle ingang naar meer zelfkennis en ontwikkeling. Deze therapeutische massage met holistisch visie en begeleidende coaching brengt je op een hele directe manier in contact met je lijf én gevoel. Je ruimt als het ware oude ervaringen op. Daarna is er weer ruimte voor wat goed en fijn is voor jou. Je leert jezelf door deze therapeutische vorm van massage echt beter kennen en komt door bewustwording meer in je kracht.

Een aantal voorbeelden van waar we mee aan de slag kunnen: spanningsklachten, moeite met grenzen aangeven, weinig zelfvertrouwen, piekeren, onrust, aanhoudende rugklachten etc.

De eerste sessie is altijd een introductiesessie, hiervan zal minimaal de helft van de tijd een massage omvatten. Voordat we elkaar voor het eerst zien, is het fijn om al even telefonisch contact te hebben. Tijdens dat telefoongesprek maken we kennis en kunnen we ook de afspraak inplannen. 

>Lees hier meer over integrale massage en holistische visie 

De kosten van deze investering in jezelf zijn:

  • €85,-  per sessie van 90 minuten

    (de prijzen zijn incl.BTW, betalen via een Tikkie)

 

Voor de eerste afspraak was ik een beetje gespannen. Aan het einde van de sessie verbaasde ik mij erover dat ik mij al heel vertrouwd voelde bij Renee. Zij heeft het vermogen om je direct thuis te laten voelen, bij haar, maar met name bij mijzelf. 

Marloes

Nieuwsgierig? Maak een afspraak.

Neem contact op per mail/app/telefoon
Voel je welkom. 

Ontspanningsmassage Arnhem
Massage praktijk Arnhem
Ontspanning massage Arnhem
{

De sessies hebben een mooi proces in mij op gang gebracht. Mijn lichaam als inzichtgevende spiegel. Zodra we “knopen” doorvoelt hadden op tafel, kon ik eindelijk weer eens helemaal ontspannen. 

Debbie

Thuiskomen bij jezelf.
Wees welkom.

info@praktijkhuiswaarts.nl
Arnhem- Zuid|Klaverlaan 1A
tel: 06-42713868