Over mij

Renee Bonger

Na vele jaren aanpassen aan wat ik dacht dat hoorde (hard werken en niet voelen) was ik mezelf volledig kwijt. Ik was uitgeblust ik voelde mij leeg en grijs. Na veel zelfonderzoek merkte ik dat alleen praten mij niet verder bracht. Kort daarna kwam ik in aanraking met lichaamswerk bij opleidingsinstituut Positive Touch. Er ging er een wereld voor mij open.

De tweejarige opleiding en aanvullende modules hielpen mij naast het vak leren, ook om úit mijn hoofd en in contact met mezelf te komen. Hierdoor kon ik weer beter zorgen voor mijn eigen wensen en behoeftes. Dat dit nu via mijn lichaam wel lukte was een belangrijke eyeopener. Deze ontdekking heeft mij diep geraakt en ik wil dan ook graag mijn enthousiasme voor dit werk met jou delen.

We onderzoeken samen mét aandacht wat er, naast denken, nog meer in jou leeft. Als masseur ga ik vooral heel nieuwsgierig te werk. In mijn jonge jaren was ik als open, vrije school kind al heel nieuwsgierig naar mensen. Dat is echt mijn natuur.
Ik geloof erin dat alle inzichten die jij nodig hebt, al in jou besloten liggen. Ik wil dáar dan ook vooral bij aansluiten en je aanmoedigend coachen zodat het (soms) onzichtbare boven komt.

In een vorig leven studeerde ik communicatie in Amsterdam. Na vooral veel niet passend kantoorwerk heb ik daarna als kraamverzorgster gewerkt in de geboortezorg. In dat werk ontdekte ik de liefde voor aanraking ( massage) en coaching.

Graag ben ik buiten met kind en hond, we wandelen dan in de prachtige omgeving van Arnhem of zijn in onze moestuin. Ik kom daardoor tot mezelf en krijg er nieuwe energie van. Tekenen en koken vind ik daarnaast ook heerlijk. 

Leuk je te ontmoeten!

laten we kennis maken en kijken of het klikt tussen ons.
Je mag laagdrempelig altijd even (beeld) bellen of app'n.

 

Renee Bonger -  0642713868 -  info@praktijkhuiswaarts.nl

Contact houden?

 
Meld je hier aan voor mijn e-mails.
Ontvang inspirerende, steunende en leuke praktijkhuiswaarts gerelateerde berichten.
Maximaals 6 keer per jaar, geen spam!

We houden contact, tot snel!

Chat openen