Over mij

hoi ik ben Renee Bonger 

Na vele jaren aanpassen aan wat ik dacht dat hoorde (hard werken en niet voelen) was ik mezelf volledig kwijt. Ik was uitgeblust ik voelde mij leeg en grijs. Na diepgaand zelfonderzoek merkte ik dat alleen praten mij niet verder bracht. Kort daarna kwam ik in aanraking met lichaamswerk bij opleidingsinstituut Positive Touch. Er ging er een wereld voor mij open.

De bijzondere massage opleiding op HBO niveau en talloze aanvullende modules hielpen mij naast het vak leren, ook om úit mijn hoofd en in contact met mezelf te komen. Hierdoor kon ik weer beter zorgen voor mijn eigen wensen en behoeftes. Er ging er een wereld voor mij open. Dat dit nu via mijn lichaam wel lukte was een belangrijke eyeopener.

Eindelijk kwam ik in bij mijn kracht. En dit gun ik jou ook.

In een vorig leven studeerde ik communicatie in Amsterdam. Nadat ik erachter kwam dat kantoorwerk niet voor mij klopte, ben ik geswitcht. Met veel plezier heb ik daarna jaren gewerkt in de (geboorte) zorg. Het werken met een zeer grote diversiteit aan mensen was heerlijk. Het was toen dat ik de liefde ontdekte voor coaching en massage.

Graag ben ik buiten met kind en hond, we wandelen dan in de prachtige omgeving van Arnhem of zijn in onze moestuin. Ik kom daardoor tot mezelf en krijg er nieuwe energie van. Tekenen en koken vind ik daarnaast ook heerlijk.

Mijn manier van werken

  •  Als masseur ga ik vooral heel nieuwsgierig en onderzoekend te werk. In mijn jonge jaren was ik als open, vrije school kind al heel nieuwsgierig naar mensen. Dat is echt mijn natuur.

  • Ik geloof erin dat alle inzichten die jij nodig hebt, al in jou besloten liggen. Ik wil dáar dan ook vooral bij aansluiten en je aanmoedigend coachen zodat het (soms) onzichtbare boven komt.

  • Een diepte overtuiging van mij is dat er een grote voel kracht in iedereen schuil gaat. Mijn basisvertrouwen is groot en dat krijg je mee in mijn manier van werken. 

 

Leuk je te ontmoeten!

Voel je vrij om laagdrempelig even te bellen/app'n/mailen

 

info@praktijkhuiswaarts.nl
Arnhem- Zuid|Klaverlaan 1A
Arnhem-Noord|Velperweg 95
06-42713868

Contact houden?

 
Meld je hier aan voor mijn e-mails.
Ontvang inspirerende, steunende en leuke praktijkhuiswaarts gerelateerde berichten.
Maximaals 6 keer per jaar, geen spam!

We houden contact, tot snel!

Chat openen