Over mij

hoi ik ben Renee Bonger 

Na vele jaren aanpassen aan wat ik dacht dat hoorde (hard werken en niet voelen) was ik mezelf volledig kwijt. Het was ongeveer 10 jaar geleden, ik was uitgeblust ik voelde mij leeg en had overal pijn. Na diepgaand zelfonderzoek merkte ik dat alleen praten mij niet verder bracht. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met lichaamswerk bij opleidingsinstituut Positive Touch. Er ging er een wereld voor mij open.

De bijzondere massage opleiding op HBO niveau en talloze aanvullende modules hielpen mij naast het vak leren, ook om úit mijn hoofd en in contact met mezelf te komen. Hierdoor kan ik beter zorgen voor mijn eigen wensen en behoeftes. Dat dit nu via mijn lichaam veel beter ging was een belangrijke eyeopener. Omdat volgens mij alles bij jezelf begint, heeft dit mij mede als therapeut helpen groeien. 

Eindelijk kwam ik in bij mijn kracht. En dit gun ik jou ook.

In een vorig leven studeerde ik communicatie in Amsterdam. Nadat ik erachter kwam dat de commerciële wereld én kantoorwerk niet voor mij klopte, ben ik uiteindelijk geswitcht. Met veel plezier heb ik daarna jaren gewerkt in de (geboorte) zorg. Het werken met een zeer grote diversiteit aan mensen was heerlijk. Het was toen dat ik de liefde ontdekte voor coaching en massage.

Opladen doe ik door vaak buiten met kind, vriend en hond, te wandelen dan regelmatig in de prachtige omgeving van Arnhem of zijn in onze moestuin. Ik kom in de openlucht tot mezelf en krijg er nieuwe energie van. Tekenen, creatief bezig zijn en koken maken mij ook blij. 

 

Mijn manier van werken

  •  Als masseur ga ik graag nieuwsgierig en onderzoekend te werk. In mijn jonge jaren was ik als “open”, vrije school kind al heel nieuwsgierig naar mensen. Luisteren en observeren, dat is echt mijn natuur.

  • Ik weet het niet beter dan jij. Ik geloof erin dat alle inzichten die jij nodig hebt, al in jou besloten liggen. Ik wil dáar dan ook vooral bij aansluiten en je aanmoedigend coachen zodat het (soms) onzichtbare boven komt.

  • Een diepte overtuiging van mij is dat er een grote voel kracht in iedereen schuil gaat. Mijn basisvertrouwen is groot en dat krijg je mee in mijn manier van werken. 

  • Samenwerken met cliënten en leerlingen vind ik het meest inspirerende wat er is. Elkaar aanvullen en versterken, daar groeit iedereen van.

  • Puur is prachtig, Ik zie mensen alsof maskers niet bestaan. 

 

Thuiskomen bij jezelf.
Wees welkom.

info@praktijkhuiswaarts.nl
Arnhem- Zuid|Klaverlaan 1A
tel: 06-42713868