Ervaringen | Reviews 

De sessies waren bijzonder inzichtgevend en ik ben er veel lichaamswijzer door geworden. Soms was het een beetje spannend maar boven alles voelde ik mij zeer op mijn gemak bij jou waardoor er veel is gaan bewegen. Bedankt voor alles en voor de warmte. 

Petra, communicatie adviseur uit Arnhem

Wat jij doet is bijzonder en ik zal het iedereen aanbevelen.
ik heb geen hoofdpijn aanvallen meer. Ik sta meer in verbinding met mezelf. ook al betekent dat soms meer afstand nemen van het gevoel van anderen. Ik kies meer voor mezelf en ik ben gelukkiger met mezelf. Ik doe dingen waardoor ik meer echte rust vind en ik neem meer tijd voor mezelf.

Jij hebt me in korte tijd zoveel gegeven. Je hebt uit mij weten te halen wat er al in zat maar wat helemaal vast zat. Ik heb echt leren en durven kijken naar mezelf. Ik kan nu mijn lichamelijke gevoelens koppelen aan mijn emoties. Stress of woede of verdriet is nu voor mij niet meer weggestopt maar ik kan het herkennen en ik durf het de ruimte te geven.    

Voor mij breekt er weer een hele drukke tijd aan op werk. Door de holistische sessies heb meer vertrouwen in mezelf en in mijn eigen kracht. Ik sta sterker in mijn schoenen en ik durf ook beter te communiceren met collega’s waarmee ik geen connectie voel. Ik durf de connectie te maken.

Ik kan nog heel lang doorgaan maar Renee ik wil je vooral heel erg bedanken en ik weet zeker dat we elkaar nog zullen treffen. Ik kom graag nog een keer bij je terug

Isabel, Arnhem

De liefdevolle massage heeft mij goed gedaan Renee, ik kom tot rust en tot mijzelf.
Dankjewel

Henriette, moeder en oma uit Arnhem

Het was een verademing om in deze gekke Corona tijden weer ‘in mijn lichaam te landen’ dankzij de handen van Renee. Heel gevoelig en met aandacht masseerde ze mij en kon daarbij echt stevig werken op pijnpunten die dieper lagen: heerlijk! Soms vroeg ze wat ik op bepaalde plekken voelde en dan kon ik daar ik gedachten of hardop even bij stilstaan waardoor ik extra ‘in mijn lijf’ kon voelen, ervaren en gewoon ZIJN. Lekker even uit m’n hoofd. Ik gun het iedereen!

Renee heeft een fijne balans tussen openheid en nuchterheid.

De ruimte waar ze nu zit in Arnhem Zuid (Under the Tree) was ook vanuit Arnhem Noord super makkelijk te bereiken (vlak na de brug) en prettig van sfeer.

Tessa, psychologe en moeder uit Oosterbeek

Ik wist niet dat ik zo veel moeheid in mij had. Na de massage kwam alles eruit. Ik heb uren liggen slapen. Je hebt mij geraakt Renee. 

Kim, verkoopster Arnhem

De coaching gesprekken die ik met jou heb gehad waren verhelderend en hebben mij weer meer inzicht gegeven in wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Het was fijn dat jij zo de ruimte geeft en open staat zonder oordeel. Je hebt mij snel het vertrouwen gegeven waardoor ik dicht bij mezelf kon komen. 

José, Woerden

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

A.Einstein

Even kennis maken?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan. 

Contact houden?

 
Meld je hier aan voor mijn e-mails.
Ontvang inspirerende, steunende en leuke praktijkhuiswaarts gerelateerde berichten.
Maximaals 6 keer per jaar, geen spam!

We houden contact, tot snel!

Chat openen