Van een uitgeblust leven naar een innerlijk vuur

Zijn jouw gedachten vaak niet helpend?
Holistische massage en coaching geeft inzichten opgediept uit jouw lijf die kloppen. Je krijgt daardoor nieuwe energie en je komt weer in je kracht.

In mijn praktijk geeft ik inzichtgevende lichaamsgerichte coaching, zowel tijdens een massage maar ook online. De holistische visie, dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is, neem ik daarbij als uitgangspunt.

Holistische massagetherapie

Leer jezelf beter kennen door op een hele directe manier in contact te komen met je lijf en gevoel.

Intergrale massage sessie

Tijdens deze uitgebalanceerde dynamische massage sessie kom je weer in beweging en gaan er weer dingen stromen.

Online lichaamsgerichte coaching

Dit is uitgelezen manier om toch even echt, al is het online,  “aangeraakt” en gezien te worden.

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

A.Einstein

Renee Bonger

Met aandacht en rust wil ik samen met jou onderzoeken wat er naast denken nog meer in jouw leeft. Als masseur ga ik vooral heel nieuwsgierig te werk. Ik geloof erin dat alle inzichten die jij nodig hebt al besloten liggen in jou. Ik wil daar dan ook vooral bij aansluiten en je aanmoedigend coachen.

{

Renee komt over als een krachtige vrouw maar is vooral heel sensitief en heeft fijne warme handen. Ze straalt rust en kalmte uit en werkt met overtuiging. Dit geeft vertrouwen en een fijne bedding.
Geeske Donkers

{

Na een soort van life gecoachte mindfullness ervaring kwam er een spontaan inzicht vanuit mijn handen. Mijn handen vroegen aandacht en dat klopte zo, want ik heb ook echt iets bijzonders met mijn handen. Alleen ik doe er nooit wat mee. Dit geeft mooie richting voor nader onderzoek. Dank!

Even kennis maken?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan.