Massages in Arnhem: praktische informatie 


Handig om (vooraf) te weten
 

Werkdagen (aangepast per 1-2-2024)
Mijn reguliere werkdagen zijn woensdag (ochtend), donderdag, vrijdag en ook op zaterdag ( oneven weken). 
In overleg zijn er uitzonderingen mogelijk. Op alle andere dagen ben ik wel telefonisch/app/mail bereikbaar. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk en uiterlijk binnen twee werkdagen te reageren.
Ik combineer het werk in mijn praktijk met het moederschap van een schoolgaand kind, dit geeft best veel flexibiliteit. 

Telefonische kennismaking 
Voordat we een echte afspraak maken, hebben we altijd even een telefonische intake. Dit is om kennis te maken en te onderzoeken of het in de basis klikt tussen ons. Het werkt het makkelijkst als je even appt om hier een afspraak voor te maken. 

Reeks massages met korting. 
Bij een traject van meerdere sessies maken we bij voorkeur drie tot vijf afspraken in het vooraf. Dan kunnen we een band opbouwen en op elkaar ingespeeld raken. Het voordeel van vooruit plannen is ook dat je zeker bent van een plekje in mijn agenda. Daarnaast heeft een reeks ook het meest duurzame resultaat. De eerste sessies hebben bij voorkeur één week ertussen, maar om de twee weken is ook mogelijk. Kijk maar wat goed voelt voor jou.

Waarom een reeks van sessies?
Iets één keer doen of uitproberen kan natuurlijk interessant zijn. De ervaring leert alleen dat wanneer je ergens helemaal voor kiest en je je daarin onderdompelt er pas écht wat op gang komt. Daarom kun je bij Praktijk Huiswaarts een reeks van sessies doen. De herhaling, de verwerkingstijd, het oefenen, het helpt je allemaal om de inzichten te integreren in je dagelijks leven. Dan kan dat wat je hebt ontdekt in de sessies beter beklijven en dichter bij je blijven.

Ruimte en tijd
De tijd die we hebben voor de langere sessies (75 of 90 minuten zie sessie ) is inclusief gesprekje én thee. Vooral de eerste sessie (intake + massage) kan in samenspraak iets uitlopen. Als je ná de sessie de ruimte en tijd kan maken om nog even rust te nemen, dan raad ik dat ten zeerste aan. 

Betaling
Een Tikkie (wel zo makkelijk) wordt zsm ná de sessie aan jou verzonden. Deze graag zo snel mogelijk betalen. Een factuur is op verzoek ook mogelijk. 

Annulering
Bij een annulering van een sessie binnen 3 dagen vóór de gemaakte afspraak, moet ik helaas de gehele gereserveerde tijd in rekening brengen. Ik hoop op je begrip hiervoor. 

Locatie
Als ik iemand verwacht in de praktijk laat ik de deur meestal even open en kan je plaatsnemen in de wachtkamer. Daar kom ik je dan ophalen als het tijd is. 

Ik houd mij aan de (Corona) regels en voorwaarden die de twee groepspraktijken (Home of Zen en Under The Tree) als ook mijn beroepsvereniging (CAT) aan mij stellen. 

Afronding
Via whatsapp stuur ik gewoonlijk ook een evaluatie / review na afloop van de sessie.
Ook neem ik jouw e-mail adres op in mijn mailinglijst (maximaal 8 keer per jaar, afmelden kan altijd).
Laat het mij gerust weten als je hier bezwaar tegen hebt.

Klik hier voor de algemene voorwaarden en privacy statement. 
Zijn er nog dingen niet helder, neem dan vooral contact met mij op (ik reageer sneller via de app).

Warme groet, Renee

“Iedereen wil van alles, maar men wil liever niet te voet”

kennis maken?

Wil je ontdekken wat ik voor je kan betekenen?
Vraag hier een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan.