gratis PFd

 

Leuke Inspiratie om lekker in je lijf te komen

Deze inspirerende punten zijn te lezen in mijn fijne document. 

1. Mijn (Renee) persoonlijke – lijf -verhaal 

2. Verschillende technieken en tips waar je zelf mee aan de slag kan. 
– in vuur en vlam staan (met link naar afgeschermd you tube filmpje)
– schommel en hangmat 
– voeten (heb ik die dan?)
– bevrijd je stem
– ademsteun
– stil staan, niet vluchtten (met link naar afgeschermd you tube filmpje)
– zet jezelf op de agenda (met steunend aanbod) 

Ik wil jou het document met liefde gratis toesturen. Als ik in ruil voor dit document jouw mail adres mag gebruiken, ben ik helemaal bij. Ik stuur je dan (onregelmatig) een mailtje met informatie over holistische massage, mijn praktijk en aanverwante onderwerpen. Je kan je ook weer heel gemakkelijk uitschrijven. En ik beloof je dat ik je niet ga stalken ;-).

Laat hieronder jouw e-mail adres en naam achter. Dank !

 

Even overleggen?

Neem laagdrempelig
per mail/app/telefoon
contact met mij op.

Ontspanningsmassage Arnhem
Massage praktijk Arnhem
Ontspanning massage Arnhem
{

De sessies hebben een mooi proces in mij op gang gebracht. Mijn lichaam als inzichtgevende spiegel. Zodra we “knopen” doorwerkt en doorvoelt hadden op tafel, kon ik eindelijk weer eens helemaal ontspannen. 

Debbie

Thuiskomen bij jezelf.
Wees welkom.

info@praktijkhuiswaarts.nl
Arnhem- Zuid|Klaverlaan 1A
tel: 06-42713868