Zelfzorg check-in 2023
PILOT

Heb jij er behoefte aan om: 
1. Zelfzorg voornemens ook echt in de wereld te zetten.
2. Opgedane inzichten en zelfzorg wensen op een haalbare manier te  integreren in het leven. 

Sluit je dan aan, je bent welkom.
Deze ” coaching” methodiek is niet ingewikkeld en vraagt maar weinig tijd ( ongeveer 1 uur per maand). Ook de kosten zijn laag, zie verderop op deze pagina. 

 

Hoe mooi bewustwording en zelfonderzoek ook is. Het vraagt toch altijd veel van ons om de uitkomst hiervan in de” gewone” wereld prioriteit te geven. 

Dit programma is in dat kader, vooral een stok achter de deur. We gaan het minder hebben over de inhoud. Want wat goed voor jou is weet en voel jij waarschijnlijk prima. Dit programma richt zich er daarom met name op om die zelfzorg wensen, stap voor stap, ook echt uit te laten komen. 

 

 

Deze Zes online bijeenkomsten zijn een hulpbron om
stil te staan bij wat er in jou leeft en bij wat jij nodig hebt. 

Hoe zou het voor jou zijn om wat meer ruimte te maken voor jezelf de komende tijd. 
Heb jij ook (zelfzorg) voornemens. Mooie voornemens die iets te vaak ondergesneeuwd raken. Want de waan van de dag neemt het vaak over, belangrijke andere dingen krijgen de overhand. Is dit herkenbaar voor jou, dan is dit initiatief wat voor jou. 

Heb jij, net als ik, de wens om vaker te kiezen voor jezelf. Om iets te doen dat helemaal en alleen voor jou is?  Met deze bijeenkomsten wordt je daarin gestimuleerd. Op een steunende, niet ingewikkelde tijdrovende of kostbare manier. Hierdoor is de kans groter dat jij jezelf echt beter op de kaart zet (wat dan ook weer een tevreden gevoel over jezelf versterkt).

De afgelopen jaren, heb ik naast mijn werk als lichaamsgericht therapeut, ervaring opgedaan met online coaching, online intervisie bijeenkomsten, ouderbijeenkomsten en accountebillity partnerschap. Het is mij duidelijk geworden dat de kracht van samenkomen een hele mooie manier is om net even boven jezelf uit te stijgen.

Steun jezelf check- in bijeenkomsten (online)
Je bent welkom om deel te nemen aan zes zelfzorg-versterkende-check-in-bijeenkomsten.
Dit is een ingewikkelde zin, met een heel simpel doel. Namelijk het vergroten van zelfzorg en zelfliefde. Want kleine stapjes, zorgen dikwijls voor grote groei.

Je bent niet alleen, steun van een ander helpt. 
Over het algemeen vraagt niet snel iemand aan jou “ zorg jij wel goed genoeg voor jezelf?”. Soms sta je hier best wel eens alleen in, want je wil ook niet altijd anderen hiermee “belasten”. Daarom initieer ik juist dit steuntje in de rug. Zodat we het dan juist wel even stilstaan bij jou en wat jou goed doet, samen met anderen die dit ook willen. 

Voorbeelden van (haalbare) zelfzorg wensen.
Er zijn geen restricties 😉

– iedere dag 2 minuten mindfull oefeningen doen.
– iedere week een halt uur te dansen.
– alleen-zijn tijd inplannen in de agenda. Gezonder lunchen.
– regelmatiger drinken. Een boek lezen.
– naar de sauna gaan of lang in bad liggen.
– iedere dag iets positiefs tegen jezelf zeggen en ga zo maar door.

Samen op jezelf richten
Omdat wij het gewend zijn om ons best sterk op anderen te richten, kan deze korte maandelijkse check precies die knoop in jouw zakdoek zijn, om met aandacht bij je jezelf stil te staan. Dit is een moment om je liefdevol op jezelf te richten. Waarom dan in het samenzijn van anderen? Puur omdat als een ander meekijkt dit helpt als positieve stimulans. 

Voor wie ?
Vooral voor als je veel voor anderen zorgt en ( op werk en/of privé) jezelf nog wel eens uit het oog verliest. Ouders, leraren, zorg,- hulp verleners in alle vormen en maten, mantelzorgers, sociale ondernemers, of als je hoe dan ook gewoon weinig tijd voor jezelf maakt. 

Wat levert het jou op ?
– met name veel zelfzorgbewustzijnsvergroting 😉 !
– aandacht en focus op wat belangrijke krachtbronnen en steunpilaren zijn voor jou als het gaat om zelfzorg.
– stilstaan bij jezelf, ruimte innemen voor jezelf.
Het versterken van een zelfzorg commitment ( van jezelf en van elkaar).
– jezelf en anderen steunen en versterken enkel door elkaars aanwezigheid.
– méér ontwikkeling van egocentrisme, extreme zelfliefde en zelfverheerlijking 😉  …
– inspiratie opdoen door te luisteren en te horen hoe andere omgaan met zelfzorg.

Het kost jou
1. Vijfenveertig minuten per maand aan tijd. We kijken met de groep of we het eerst een half jaar doen of dat we beginnen met 6 maanden.
2. Een stuk of wat thee-zakjes.
3. Pilot-prijs €5,- per keer (dat is maar €30,- per half jaar). Dit is alleen als je in Januari 2023 start. Daarna wordt de prijs €10 euro per bijeenkomst.
Iets betalen geeft net dat beetje extra commitment. Ik stuur ná de eerste bijeenkomst een tikkie.

Praktisch
-We komen 1x per maand op een vast moment online samen en drinken dan een kop thee (vandaar die zakjes thee). We zoeken met elkaar naar welke datum en tijd fijn is.
-Maximaal 6 personen per groep, omwille van de tijd. Als er heel veel aanmeldingen komen, dan kan een tweede groep van 6 ook nog een optie zijn. De link voor de online meeting komt na aanmelding bij mij, vanzelf in jouw inbox.
– Afmelden, prima, maar alleen als dit uit eigen belang is….( helaas geen restitutie van kosten).

Aanmelden
De eerste bijeenkomst start in Januari. Het lijkt mij heel gaaf als je instapt, maar doe het alleen voor jezelf. Er kunnen voor deze pilot in eerste instantie maar 6 mensen meedoen, dus wacht niet te lang met je aanmelden.

Ps. vraag vooral een vriendin of collega om mee te doen. Want dit gun je hem of haar misschien ook wel. Meld je aan door even te app’s of te mailen. Neem ook gerust contact met mij op, als je even wil overleggen of als je vragen hebt.

Warme groet,

Renee Bonger
Praktijk Huiswaarts, Arnhem
Massage – bewustwording – coaching 

info@praktijkhuiswaarts.nl
www.praktijkhuiswaarts.nl
insta: praktijkhuiswaarts
tel: 0642713868

 

nog twijfels?

Neem dan laagdrempelig
per mail/app/telefoon
contact met mij op.

gevelfoto
Ontspanning massage Arnhem
{

Renee heeft het vermogen om je echt te zien en vertrouwen te geven. Door haar rust en helderheid komt ze snel tot de kern. Je bent bij haar in goede, warme professionele handen.

Ann – ondernemer in de dagbesteding en moeder

 

Thuiskomen bij jezelf.
Wees welkom.

info@praktijkhuiswaarts.nl
Arnhem- Zuid|Klaverlaan 1A
tel: 06-42713868